Beauty Bar Szépségszalon Domán-Kerekes Krisztina kozmetikus,sminkes

Tini kezelés, hidratáló-feltöltő kezelések,prémium kezelések,arc-dekoltázs masszázs,professzionális menyasszonyi smink, GIGI termékek,intim gyanta,rádiofrekvencia,mezoterápia, 3D-4D szempillahosszabbítás,Volume Lashes

Beauty Bar Szépségszalon Eger

GIGI Glycopur Gyümölcssavas bőrmegújîtás: 

 

 

 

Az AHA-savak, azaz a gyümölcssavak segítségével történő hámlasztás ma már mindenki számára elérhető. Gyümölcssavas bőrhámlasztáskor, a bőrön púderszerű hámlás tapasztalható, de ez a hétköznapokban nem zavaró, kezelés után nyugodtan kimehetünk az utcára, a nap sugaraitól viszont érdemes óvakodni, mivel a bőr hámrétege lehámlik, így a bőr védelme gyengül, ezáltal nehezebben védekezik a pigmentálódás ellen. 

A nyári időszak eltelte után érdemes a bőrt regenerálni, a napfény okozta bőrkárosodásokat, esetleges foltokat, ráncokat eltüntetni. Bőrünk az őszi és téli időszakban megpihen, tehát ilyenkor a legideálisabb belevágni a bőrhámlasztó kúrákba, mivel ekkor nem éri napfény a bőrfelszínt, így nem kell különösebb hangsúlyt fektetni a bőr fényvédelmére.

 

 

A hámlasztás fokozza a bőr hidratációját, a kollagénszintézist ezáltal a bőr feszesebb, egységesen pigmentált, fiatalosabb, ragyogóbb lesz, simább és puhább tapintásúvá válik. A bőrhámlasztást kúraszerűen érdemes végeztetni, mivel így lesz látványos az eredmény. Az arcbőr maximálisan megújul, és szembetűnően fiatalosabbá válik. 6-8 alkalmas kúra igénybevétele javasolt, de az egy-egy alkalommal végzett hámlasztás is javítja a bőr állagát.

 

Célszerű ősszel illetve télen igénybe venni ezt a kezelést, mivel ilyenkor kevesebb napfény éri a bőrt.

 

Az AHA-savakkal történő bőrhámlasztás a legkíméletesebb megoldás mindközül. A kezelés ideje alatt nem tapasztalunk semmifajta drasztikus bőrelváltozást, nem tart hónapokig a kezelés és utána a bőr regenerálódása. Az egyes kezelések után – általában egy kezelés 60 percet vesz igénybe és heti egyszeri alkalommal lehet alkalmazni – kimehetünk nyugodtan az utcára és folytathatjuk a napot, ott ahol abbahagytuk. Az egyetlen szabály: mindenfajta hámlasztás után a közvetlen napfény kerülendő és kötelező a fényvédő használata! 

 

 Kezelés ára: 8 500 HUF

 

3300 Eger, Maklári út 5

 

Beauty Bar Eger szepségszalon ( Hotel Aqua -Zsály Bisztró mellett lévő üzletsoron 3.sz.üzlet)
Domán-Kerekes Krisztina
kozmetikus,szempilla stylist
 

 

Telefon:            30-64-34-790    

 Email:krisztinakerekes73@gmail.com

 www.szempilla-info.hupont.hu

 www.kozmetika-info.hupont.hu 

 

 

 

 

 

 


.


 


  

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 32
Heti: 176
Havi: 749
Össz.: 130 818

Látogatottság növelés
Oldal: GIGICosmetic Laboratories Glycopur gyümölcssavas bőrmegújítás
Beauty Bar Szépségszalon Domán-Kerekes Krisztina kozmetikus,sminkes - © 2008 - 2018 - kozmetika-info.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »