Intimkozmetika-intimgyanta ( csak nőknek)

Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül.  Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről. Sokakban felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás.  A teljes intim gyanta, azaz a brazil gyanta 15-20 percet vesz igénybe. A szőrtelenítés a következőképpen zajlik.

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr az epilálástól vagy a borotválkozástól számított 8. napon vagy később történjen.  Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intimgyantázás fájdalommentesebb lesz. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.

Vendégeim saját vagy tőlem kapott egyszer használatos ún. gyantázó bugyiban vannak. A gyantázás kozmetikai ágyon ,egyszer használatos gyanta lepedőn történik, intim környezetben, biztosítva ezzel vendégeim kényelmét és nyugalmát.  Az intim gyanta antiallergén, természetes alapanyagokból készült Depileve termékeket használom amely egy speciális filmgyanta intim részhez kifejlesztve. A gyantát spatulával viszem fel a bőrre az egész intim területen precízen eltávolítható a szőr.  Intim testrészünk, a legkényesebb pontja testünknek, ezért a sterilitásra nagy figyelmet fordítok. Minden gyantázás után a gyanta kidobásra kerül és a teljes fazon fertőtlenítése is megtörténik. Fertőtlenítés után az intim testfelületet nyugtató, gyantázás utáni balzsammal és hámképző krémmel ápolom.

Otthoni ápolást nem igényel, csak arra figyeljünk, hogy 24 órával a gyantázás után ne menjünk szaunába, uszodába illetve szoláriumba, mivel a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!

Az intim gyanta során bármilyen fazon kialakításra van lehetőség.

Az intimgyanta legismertebb fajtái:

-       bikini vonal gyanta (csak a fehérneműből kilógó rész csupasz)

-       hollywoodi gyanta (csupasz felület, csíkkal a közepén)

-       brazil gyanta / teljes fazon gyanta (csupasz felület, beleértve a fenék körüli részt is)

A teljes intim gyanta előnyei:

-       15-20 perces folyamat

-       ápolt és kényelmes szőrviselet

-       tartós és higiénikus eredmény

-       esztétikus megjelenés

Ajánlom mindenki számára az intimkozmetikát, akinek fontos, hogy párjának imponáljon, megjelenése kívánatosabb legyen a párnák közt, illetve akik számára fontos az intim testrészének ápoltsága és higiéniája.

Ár: 3 500 HUF
(teljes fazon beleérte a fenék körüli részt)
Ár : 4 000 HUF
(teljes fazon beleértve a fenék körüli részt illetve comb felső harmada)
 
Haj-Hász Szalon  (Hotel Aqua-Zsálya Bisztró mellett)
3300,Eger ,Maklári út 5-7.
Domán-Kerekes Krisztina
kozmetikus,szempilla stylist
3300 Eger, Maklári út 5

Telefon:            30-64-34-790